Härlig semester med jakt och fiske

12 november 2020
Lily Hansen

Längtar du till semestern? Är den kanske redan här? Det kan vara väldigt skönt att komma bort från vardagen en stund. Att spendera lite tid ute i naturen. Njuta av fåglarnas sång, vindens sus och bara ta dagen som den kommer. Många hoppas på en lyckad fisketur när de får chansen. Och varför inte?

Tänk dig att du sitter i en liten eka mitt ute på sjön. Med ett fiskespö i händerna och blicken fäst vid horisonten är det lätt att glömma alla vardagliga tråkigheter. Du lever för stunden, hör hur ekan guppar på vattnet. Du har packat en macka till lunch, kanske en kall bira till. Och rätt som det är får du napp!

 

Det krävs förberedelse

Visst är det skönt med fisketur, men lite förberedelser behövs det också. Du måste till exempel skaffa fiskekort. Har du ingen egen eka måste du skaffa, låna eller hyra en. Och du måste ha alla fiskeredskap redo också. Ett bra spö, beten, drag, med mera. 

Du vill säkert inte slösa en hel semesterdag bara på att skaffa redskap. Därför är det en bra idé att försöka skaffa dem online. Det finns flera affärer på nätet som säljer redskap till jakt och fiske. På https://www.osthammarsjaktoskytte.se/ kan du hitta ett exempel på detta. Med en prisjämförelse kan du spara ett par slantar på köpet.

Lyckas du hitta de redskap du vill ha på nätet kan du ibland även få hemleverans. Du kan till och med börja packa för semestern lite i sänder. När dagen äntligen kommit, är det bara att hoppa in i bilen och åka iväg. Inte en enda dyrbar minut behöver slösas bort! Spela upp den gamla låten från Gyllene Tider, och sjung helhjärtat med i refrängen. “Jag går och fiskar, och tar en tyst minut. Åker ut, ut och fiskar, en chans att andas in, andas ut”.

Fler nyheter